Употреба

VeroMetal® е течен метал, подлежащ на студена обработка, който може на практика да бъде положен на всяка повърхност чрез пръскане с пистолет, валяк, потапяне или с шпатула. След полагане, VeroMetal® оптично и физически притежава качествата на истински метал.

VeroMetal® е направен от истински метал и е много устойчив. Прилепва добре по всички повърхности като не се пука или обелва. VeroMetal® е наличен в широка гама от метали. Уникалният финален вид се постига чрез шлайфане, полиране, патиниране или оксидиране на повърхността.

Spuiten-VeroMetal-500x375

Безопасен за околната среда и устойчив

Изпълнете дизайн с 90% по-малко метал. Заменете масивните метални части с решения, които са по-безопасни за околната среда. Като например, изберете някой лек материал за основа и го покрийте с VeroMetal® с дебелина от 120-150 микрона. Предметът ще приеме характеристиките и вида на истински метал, но със значително по-малко използване на суровини.

 

В допълнение, по-леката конструкция дава възможност за пестене на енергия, тъй като се транспортира по-ниско тегло. Фасадният проект на Rabobank в Heerenveen, Холандия (1,800 кв.м) е бил изпълнен с фасадни части с общо тегло от само 18 тона, включително и носещата конструкция.