VeroMetal AquaFill®

„Вашето решение за необикновено истинско метално покритие за стени и подове“

 

Луксозен дизайн и архитектура

 

Нанесете истински метал върху стени, подове или други елементи. Здрав и автентичен, полиран до огледален блясък или със запомняща се текстура. Ексклузивни финални щрихи от метал за Вашия дизайн на яхти, хотели, жилища или интериори на магазини. VeroMetal AquaFill® прави възможно реализирането на необикновени дизайни при мазилките.

VeroMetal AquaFill® метална мазилка

VeroMetal AquaFill® е метална мазилка, която на практика може да бъде положена на всяка повърхност. След полагане, VeroMetal® AquaFill притежава всички оптични и физически качества на истински метал.

Уникален финиш е постигнат чрез шлайфане, полиране, патиниране или оксидиране на повърхността. Копринена повърхност, старинен или „износен“ вид – всичко това е възможно с VeroMetal AquaFill®.

VeroMetal AquaFill® прилепва добре практически по всяка повърхност. Не се пука или обелва. Тъй като VeroMetal AquaFill® е без мирис, след полагане не оставя неприятни миризми.

Мазилката е лесна за почистване и поддръжка. Повредените повърхности дори могат да се поправят, в зависимост от степента на полиране.

Богата гама

 

VeroMetal AquaFill® е наличен в разнообразни видове метал като месинг, бронз, мед, ‚злато‘, желязо, никел-сребро и цинк. В допълнение, възможно е да смесите основните метали по Ваше желание.

Всяка метална мазилка на водна основа може да бъде обработена по различни начини като матиране, полиране и „износване“. Всеки резултат е уникален! Желаете ли да Ви представим всички наши метали и повърхности? Тогава, моля, посетете меню „Метали и повърхности“.

Доказано качество

 

Свободата на дизайн е очевидна причина архитекти и проектанти да избират VeroMetal AquaFill®. В допълнение, нашият дългогодишен опит и доказано качество винаги вдъхват доверие.

Действително, нашите специални проекти показват възможностите ни: част от тях са показани в „Галерия“. Например, VeroMetal® е бил използван в Louvre Abu Dhabi, луксозни вериги магазини, жилища и разкошни яхти.

Сертифицирани специалисти

 

VeroMetal AquaFill® може да бъде използван в интериора като има широко приложение. Нанасянето и достигането до желан финиш е процес, изискващ познания и опит.

Нашата главна цел е фантастичен финален резултат на всички проекти, в които VeroMetal AquaFill® е използван. За да получим това, ние си сътрудничим с внимателно подбрана мрежа от сертифицирани специалисти, които са добре обучени и имат богат опит.

Сертифицираните VeroMetal AquaFill® специалисти имат завършен интензивен курс в нашия тренировъчен център. Тренировъчният курс се фокусира върху смесване, нанасяне и обработване на металната мазилка.

Даваме на участниците подробни инструкции за широката сфера на приложение и уникалните характеристики на VeroMetal® AquaFill. След успешно приключване на курса, получават сертификат за сертифицирани VeroMetal AquaFill® специалисти.

Файлове за изтегляне