VeroMetal AquaFill®

Обновен и подобрен!

–   Лесен за нанасяне  

–   Дълъг живот дори след отваряне  

–   Максимален метален блясък

От грунда до впечатляващата колекция от метални покрития за стени. VeroMetal® AquaFill е цялостна система.

„Най-доброто покритие от „истински метал“ за подове или стени“

Да, искам да знам повече за новия

VeroMetal AquaFill®

Моля, попълнете формуляра за запитване и ние ще се свържем с Вас.

  Скоро ще се свържем с Вас!

  Луксозен дизайн и архитектура

  Стени, подове или други елементи с метален финиш. Здрав и неподправен, полиран или с текстура, която веднага да хване окото. Изключителни резултати за вашите дизайни за яхти, хотели, интериор и оборудване за магазини.

  VeroMetal AquaFill® дава възможност да се реализират всички необикновени дизайни.

  Обновеният

  VeroMetal AquaFill®

  VeroMetal AquaFill® е мазилка с истински метал, която може нанася върху почти всяка повърхност. След нанасяне VeroMetal AquaFill® има всички оптични и физически свойства на истински метал.

  VeroMetal® е оригинален и уникален продукт. Разработването на продукта е направено от нашите собствени R&D, съвместно с водещи фирми за полагане на мазилки. Сега обновеният VeroMetal AquaFill® е с още по-добър краен резултат.

  По-лесен за обработка с по-дълъг живот след отваряне

  Работата с продукта е дори още по-лесна от преди и има по-дълъг живот след отваряне. Това дава достатъчно време, за да придадете на всяка повърхност желания краен резултат. VeroMetal AquaFill® прилепва много добре към почти всяка повърхност. VeroMetal AquaFill® е без мирис и след нанасяне не остават неприятни миризми.

  С добавянето на грунд към VeroMetal AquaFill® системата вече е цяла. Краткото време за сушене гарантира, че можете да продължите да работите с продукта бързо и последователно.

  Винаги уникален резултат

  Чрез шлайфане, полиране, патиниране или окисляване на повърхността се постига уникален краен резултат. Обработената повърхност може да бъде шлайфана до неразличимо метално гланцово покритие.

  Гладък лъскав външен вид или завършек с остаряла и изветряла структура – всичко е възможно с VeroMetal AquaFill®. Всяка стена или под получават характерен метален завършек.

  Покритието VeroMetal AquaFill® е лесно за почистване и поддръжка. Повредените повърхности могат дори да бъдат възстановени, в зависимост от нивото на гланц в покритието.

  Обширна колекция

  VeroMetal AquaFill® се предлага в широка гама от метали, включително: месинг, бронз, мед, злато, желязо, никел-сребро и калай. Възможно е дори да се смесят основните метали до получаване на желаният ефект.

  Мазилката на водна основа може да се обработва по различни начини, като например: да се нанася с четка или да се полира. Всеки резултат е уникален. Искате ли запознаване с нашите метали и възможните ефекти? Разгледайте МЕТАЛИ И ПОВЪРХНОСТИ

  Доказани качества

  Водещи архитекти и дизайнери използват VeroMetal AquaFill®. Той дава възможност за свобода на дизайна и има доказани през годините качества.

  Свободата на дизайна, предлагана от VeroMetal AquaFill®, го прави отличен избор за архитекти и дизайнери. В комбинация с нашия дългогодишен опит и доказано качество на продукта, които винаги вдъхват увереност.

  Доказателство за нашите проекти, може да откриете в „Галерия“ на нашия сайт. Проектите ни могат да бъдат разгледани и в Louvre Abu Dhabi, луксозни търговски вериги, интериори на жилищни сгради и суперяхти.

  Сертифицирано полагане

  VeroMetal AquaFill® може да се използва за интериор и екстериор и има широк спектър от приложения. Нашата крайна цел за всеки проект, направен с VeroMetal AquaFill®, да постигне превъзходен краен резултат.

  Постигаме го като работим заедно с мрежа от избрани и сертифицирани работници, които са добре обучени как да полагат мазилките VeroMetal AquaFill®

  Нашите сертифицирани работници за полагане на мазилките VeroMetal AquaFill® са преминали интензивно обучение в нашия учебен център. То се фокусира върху обработката, нанасянето и последващата обработка на металната мазилка.

  Ние обучаваме участниците в детайли за безбройните области на приложение и уникалните свойства на VeroMetal AquaFill®. След успешното завършване на обучението си, те са признати за „мазач на VeroMetal AquaFill®“.

  Downloads